петък, юни 12, 2009

На вниманието на МОН


Похвално е, че МОН прие нов правилник, с който са приети мерки за затягане на дисциплината. Какво обаче се прави за ограмотяването на децата ни?
Публикуваният сканиран текст е план по история за ДЕВЕТИ клас на гимназията, записан от съученичка на най-малката ми дъщеря. Изводите оставям на вас...

Кликнете за увеличение





Share/Bookmark

5 коментара:

  1. Лелеее-малееее! Но пък научих нещо ново: че до края на войната "очастват над 30 контенента".

    ОтговорИзтриване
  2. Дъщеря ми ми донесе хвърчащия лист с плана, за да ме разсмее, че съм нещо унила напоследък. По пътя обаче се замислила и се зачудила дали пък няма да ме разплаче.
    До плач не се стигна, но никак не ми е смешно...

    ОтговорИзтриване
  3. оооо, това е написано от оченик (или оченичка) с неприличен външен вид и хич няма да се очудя, ако и очителката (или очителят) също са били с неприличен външен вид, а дисциплината е била като при воени действия, щото очениците не са се занимавали с мирни действия след часовете, като например да уцветяват картинки. :-)))

    ОтговорИзтриване
  4. Учителката по история си е в час. Къде са били учителите по български език и литература до ДЕВЕТИ клас, се питам аз?!
    И тук не става дума, за деца или учители с неприличен външен вид. Доколкото знам, в това отношение са си в нормата. Тъжно и страшно!

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

"Ако моженето беше равно на желанието -
критерият не би бил важен.
Върховното в езика е -
безсилието да изкаже."

Емили Дикинсън

Случайни публикации