вторник, март 29, 2011

За „вечната” Любов. Без преструвки.


o  Отначало ви боготворят, след това ви ненавиждат: „до” и „после” вие сте си едни и същи.

o  Всъщност, на жената не ѝ е необходим страстно влюбен мъж: той е неуправляем и опасен.

o  От сто мъже, деветдесет и осем ще се похвалят с несъществуващи победи над жените. Затова пък, останалите двама благоразумно ще премълчат. Всяка жена ще преспи с тези двамата, поне веднъж в живота си.

o  Не разчитайте на вашето красноречие за да докажете истината: той/тя ще чуе само това, което иска.

o  Почти половината население на планетата се опитва да реши своите проблеми не с можене и разум, а с излагане на показ на своите форми.

o  Жените притежават своеобразно чувство за благодарност. Най-добре го изразява петгодишно момиченце, което на въпроса: „Какво трябва да кажеш, когато ти дадат бонбонче?” – отговаря: „А ще ми дадете ли още?”

o  Както мъжете, така и жените, в дъното на душата си, изповядват превъзходството над противоположния пол, но считат че да се говори за това е неприлично.

o  В повечето случаи, на жените не им пука, откъде мъжете имат парите си.

o  Болшинството мъже си мислят, че жената за тях е и куртизанка, и слугиня, и много се разстройват, когато открият, че тя има съвсем друго мнение по този въпрос.

o  Ако сте се запознали с жена, която е изпъдила мъжа си, „защото е пиел”, бъдете сигурен, че ще намери повод да изгони и вас. Даже за това, че не пиете.

o  Ако забележите, че половинката ви изневерява, веднага се откажете от нея в полза на съперника – това ще е най-голямото наказание за него.

o  Решителността на мъжете се харесва на жените, само ако е насочена в решителна стъпка към нея.

o  Мъжът изпълняващ всички желания на жена си, рискува да остане без деца.

o  Телевизията и страхотният секс за несъвместими.

o  От мъж жената може да получи само дете.

o  Жените са по-развити вербално, а мъжете мускулно, т.е. там, където мъжете действат с ръце, жените ги контрират с език, а езикът, както е известно е „по-опасен от оръжие”.

o  Ако жена, която има папагал, две котки и три чихуахуа, не иска да забременее, това значи, че според нея, гадинките имат право на живот, но вашите сперматозоиди – не.

o  Пенсиите на жените най-логично би трябвало да се определят от броя на децата ѝ, които: са пораснали, възпитани, образовани, работещи, не избягали на Запад, не попаднали в затвора, не-проститутки и не-наркомани.

o  Когато помага за кариерата на мъжа си, жената подготвя почвата за своята оставка.

o  Знаете ли че: Периодичната смяна на партньора е начин за самоутвърждаване не само за мъжете, но и за жените.

o  Ах, как често девойките си мечтаят да срещнат приказно богат жених, без да си дават сметка, че такива мъже предпочитат да купуват девойките, и то евтино, по цени на едро.

o  В повечето случаи, законният мъж не е обект на любов, а по малкото зло: или оставаш стара мома, или вземаш, който ти падне...

o  Няма по-добър мъж от моряка: и пари изкарва, и в домакинството не се меси.

o  Тайнството на брака: цял живот да се преструваш, че продължаваш да обичаш.

o  Истинското поведение, както на мъжете, така и на жените, показва, че моногамията е нонсенс. Типичната за преобладаващата част от човечеството последователна смяна на партньорите, и сключването на няколко поредни брака, както и на „отворени” връзки, си е чиста полигамия. Не е ли време да престанем да се преструваме?




Funny Smiley Emoticons


Share/Bookmark

4 коментара:

  1. Ееее, пак върховна! :6а

    И понеже днес ме "поразяха" за пълните членове и запетайките, я да попитам ("... над противния пол..."), колко точно ти е противен нашия пол, че да знам като критикувам, колко далеч да бягам. :ц

    ОтговорИзтриване
  2. Това, запетайките са ми като в мъгла :м :и

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

"Ако моженето беше равно на желанието -
критерият не би бил важен.
Върховното в езика е -
безсилието да изкаже."

Емили Дикинсън

Случайни публикации