понеделник, октомври 04, 2010

Огледалце, огледалце..

Колко са хората по света харесващи това което виждат в огледалото?
А тези които искат да променят нещо в себе си?
А другите които се опитват всячески да скрият, покрият,замаскират и гримират неуспеха от лош ген или гротескната същност на природните си дадености?


10% или 15% ?Не мили мои, цели 33%! Разбира се, цифрата не буди ентусиазъм така
погледната.Защото ..какво са едни мизерни 33% от респектиращите 100%. Но ако сега кажа ,че това са има няма ..всеки 3 който познавате нещата ще придобият може би , реална форма.И сега някой ще каже, че това не е толкова важно.Че хората имат право да не се харесват,че има много по-голям процент изоставени деца, малолетни наркомани, абортиращи ученички и какви ли още не  непомазани от съдбата.И този някой ще бъде прав! Но аз също ще бъда , ако поне малко променя отношението на хората към тоя проблем.Защото едно е да не се харесваш, и съвсем друго да предприемеш някаква мярка срещу това.Замислял ли се е някой, колко са хората (мъже и жени) умиращи всяка година от следоперативни усложнения , заради козметичните процедури на които се подлагат?Коло са тези осакатени от немарливи доктори и  некачествена работа на родни и световни светила?Със сигурност поне тройно над 33% на нехаресващите се.Да не говорим за милионите подлагащи се ежедневно на безполезни и безмислени диети.Комплексирани млади хора живеещи с единствената комерсиална мисъл , да се харесат на някого.Няма да зачеквам темата за умиращите от последиците на тези диети..защото ще стане грозно.Всички вече сме запознати с Булимията и Анорексията, за жалост.Та..мисълта ми беше за грозната страна на нещата, така да се каже.За това, че самочувствието е главния проблем на глава от населението, но поради невзрачноста на проблема на фона на целия останал цирк  не се говори ..много по темата.
А какво е един народ без самочувствие? Рицар без броня.
Не искам да оставате с впечатлението, че съм против етично изглеждащите дами и господа.Напротив, именно красотата ще спаси света е казал Достоевски, но на каква цена?Всичко в тоя живот трябва и има граница , храненето, спортуването, пиенето, спането ..без секса естествено. :)) Подържането на здравословна форма е жизнено важно, както за тялото така и за самочувствието.Всеки човек има определен лимит за добре изглеждаща фигура.Съобразен с височина, телосложение и възраст.Най-важното нещо в цялата работа е именно здравословното състояние, не се заблуждавайте с това , че 1 седмица глад е равна на 7 изгубени килограма.Напротив, тая седмица глад е равна на унищожен имунитет поради липсата на хранителни вещества, уникална възможност да си лепнете я някой Хепатит , я някоя вирусна Туберкулоза.Плюс 4-5 килца от ефекта йо-йо който несъмнено ще получите след толкова време на истезание над тялото си.Двете ябълки които ще изядете ще ви излязат през носа със сигурност.За това мили мои сладки дами (и господа) запомнете , че килограми се свалят с акъл, не с глад!

Ето и няколко съвета преди да започнете каквото и да е самоунищожение.

 • Разучете и се запознайте с диетата до минимум.
 • Пребойте плюсовете и минусите й.
 • Поискайте мнение от достатъчно квалифициран човек (не от леля ви Ваня , нито от 13г. ви братовчедка)
 • Бъдете наясно с това как искате да изглеждате съобразено със здравословното ви състояние в момента и физическите ви стойности.
 • Помислете трезво дали изобщо имате нужда да започвате!
Тук ще ви постна една примерна диета базираща се именно на гореспоменатите съвети и на притегателната сила на Луната.
Това е може би най-здравословния начин за сваляне на килограми без излишни тормозения над психиката ви.Съществува от има няма едно хилядолетие, с чудесен ефект и полезно действие.Каквато и всъщност да е, поне се постарайте да е логически адекватна.А точно тази е практикувана с успех дори и от мен.

Лунна Диеата

 • Практикува се 1 до 4 пъти месечно през определен интервал от време, лунните фази, като денят за глад е само 1,другите 3 фази са за балансирано хранене.
 • Фазите са 4 , но по предпочитани са тези с голям интензитет на привличане или Пълна луна и Нова луна, Последна четвърт и Първа четвърт принципно се правят по желание , но по време на тях не се гладува, само се съобразява храната.
 • Продължителноста й е 25 часа, и нито минута повече.
 • Не е препоръчително да се прави повече от 1 път месечно!!!!
 • Идеята е да се изчистят токсините от тялото, не да се побъркате от глад.
 • Не очаквайте чудеса, диетата се прави поне 2 -3 месеца за да има ефект от поне 3 свалени кг.Важно е да не се злоупотребява.
 • По време на 25 часовото гладуване са позволени всички течности като вода, чай, сокове дори прясно мляко до 2 чаши.
 • Заблуда е , че се свалят килограми на поразия и че се гладува 3 дни.
ВНИМАНИЕ! Почти във всички български сайтове диетата е преиначена и грешна!
Не се подлъгвайте по разните прикрепени към нея менюта за разделно хранене.Единствената вярна  с оригинала е тази http://news.fashion.bg/article/3550/32/lunna-dieta-lunen-kalendar-2010-otslabvane заедно с верните часове за България.Следете фазите на луната и точния час иначе няма смисъл.

Успех и запомнете , че за да ни хареса някой , трябва първо сами да се харесаме.
Апропо..не тормозете тялото си, защото то ще ви отвърне със същото!


Share/Bookmark

Няма коментари:

Публикуване на коментар

:п :1а :2а :3а :4а :5а :6а :7а

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

"Ако моженето беше равно на желанието -
критерият не би бил важен.
Върховното в езика е -
безсилието да изкаже."

Емили Дикинсън

Случайни публикации