петък, юли 02, 2010

Предбрачно футболно врачуване





Всеки мислещ човек знае, че мъжете, макар и простовати ;), са трудно предсказуеми. И че с тях се налага близко общуване, а понякога даже и съвместен живот. Разбира се, всичко се случва: при някои животът е низ от авантюри с различни мъже, при други – с нито един, но средно 0.96 жени все пак се омъжват и достатъчно дълго време се грижат за своята половинка, раждат му деца, страдат заедно с него, и заедно му късат нервите. За съжаление, да се избере що годе подходящ мъж е трудно. Понякога се омъжваш за приличен младеж и буквално след година се оказваш съпруга на истинско чудовище.
Съществуват множество начини да погледнеш в бъдещето. За съжаление, много девойки, съгласявайки се да сключат брак, мислят за всичко друго, но не и за футбол. А трябва! Гаданието по футбола чудесно подхожда на госпожици, мечтаещи за подходящ съпруг. Този вид врачуване помага да се види истинското лице на потенциалния жених, скрито зад влюбена маска.
Първата работа е да се изясни към кой вид се отнася претендентът за вашата ръка. Какъв е той: „футболист”, „запалянко” или „ни риба – ни рак”.
Безсмислено е да се разсъждава да се омъжиш ли за „футболист”. Примирете се! Той е избрал вас, засилил се е да шутира и не можете да го спрете.
Ако възнамерявате да встъпите в брак с представител на третия вид и наивно предполагате, че си имате работа с истински мъж – грешите! Сред тях може да се открие стойностен, но истински – никога!
Когато сте убедени, че вашият избранник е „запалянко”, продължете врачуването.
Ако той от дете е привърженик на един единствен клуб, считайте че ви е провървяло и не се страхувайте да свържете съдбата си с него. Но! Ако баща му е фен на същия клуб, трябва да се замислите. Обречени сте на постоянно сравняване със свекървата. В чия полза, ще покаже само играта.
Жених, склонен да поддържа изключително лидера в шампионата, следващия сезон може да смени невестата, т.е. вас, или пък да разори семейството с ежегодна смяна на автомобила,  телефона и компютъра.
Младежът, ценител на „феърплей”, най-вероятно ще се окаже добър любовник и грижовен баща,
Наблюдавайте реакциите на избранника си по време на мач. Щедрият мъж отваря широко уста; кариеристът се навежда напред с цялото си тяло; скъперникът тежко въздиша; досадникът не спира да дава акъл; лентяят се поклаща наляво-надясно, а интелигентът повтаря едно и също, няма значение какво. На място подскача неуравновесеният, той едва ли ще е добър в леглото, при това не винаги във вашето. Упоритият се удря с умрук по коляното, а неудачникът си мачка ухото. Незабавно покажете "червен картон" на този, които не може да гледа мач без бира в ръка! – той е бъдещ пияница.
Ето така, врачувайки на футбол, може да се узнае почти всичко за потенциалния съпруг. А малките подробности ще узнаете след Менделсон...
 










бутон за споделяне


Share/Bookmark

Няма коментари:

Публикуване на коментар

:п :1а :2а :3а :4а :5а :6а :7а

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

"Ако моженето беше равно на желанието -
критерият не би бил важен.
Върховното в езика е -
безсилието да изкаже."

Емили Дикинсън

Случайни публикации