събота, юли 24, 2010

Най-после
Видях се с Мария
Повечето я знаят като d_r_watson, Уотсън или просто Док. Импулсивното момиче с голямо сърце.
Почти всички  мислят, че е противоречива личност, провокативна и непредвидима, в началото и аз я мислех за повърхностна . Поне така изглежда в официалната си виртуална проекция. Зад всичко това се крие едно усмихнато, лъчезарно същество, съхранило в душата си детето, отворило широко и доверчиво големите си очи към света, в своя стремеж към доброто, любовта и хората, към всички хора!
Видяхме се за кратко. Колкото за по едно кафе. В интерес на истината тя изпи две, сигурно защото е станала едва ли не посреднощ – в 3 и половина, карала е до Варна, и ╒ предстои още поне толкова път до началото на ваканционната седмица, а може би и заради късметчетата към чашата с кафе (всичко ╒ познаха ). Говорихме си, както се случва почти винаги когато дълго си очаквал срещата на живо, за различни, повече незначителни неща, а имахме толкова много да си кажем! Казахме си най-важното: „Обичам те!” 
Да, аз обичам това момиче, което познавах само  от Мрежата. Видяхме се, и продължавам да я обичам! Най-вероятно, това е един от редките случаи, когато желаното не се разминава с действителността. Надявам се тя да не се е разочаровала от нашата среща.
Обичам я, и моля всички, които не са видели нейното огромно сърце зад маската на Уотсън с лулата – не я наранявайте! Тя е рядко цвете...
Ще се видим пак след седмица. Ще я чакам.

Снимката от събитието  е във фотоапарата на Мимс. Премълчах си за третият човек на срещата, от когото също съм очарована. 
Сигурна съм, че когато се върне на линия, Мария ще ви докладва какво е усещането да си една седмица без компютър, телевизия и всякакви електронни екстри на цивилизацията. Завиждам . Дишай с пълни гърди, Мимс! Share/Bookmark

9 коментара:

 1. Хубави са тези срещи. И моят опит е подобен. Поздрави!:а :ю

  ОтговорИзтриване
 2. Нели, съжалявам, че не дойдох на срещите, но причините са много и комплексни. Надявам се, когато се оправят нещата при мен, и аз да се присъединя към сбирките на варненските блогъри.
  Поздрави! :1а :а

  ОтговорИзтриване
 3. Искам да видя снимките, та да не се разминем на улицата! :)

  ОтговорИзтриване
 4. След седмица, когато се върне в Бургас Мария ще ги публикува :а

  ОтговорИзтриване
 5. блага, пожелавам ти по-бързо да се оправи всичко край теб, та да те видим в най-скоро време :д златина вече я видях, но това не премахва неизвинените и отсъствия :з

  ОтговорИзтриване
 6. Благодаря за пожеланието, и аз се надявам да е по-бързо. :а

  ОтговорИзтриване
 7. Благодаря Блага.
  Беше прекрасно!
  Не стигна времето да се видим пак ...
  заради късметчетата.
  Имах още мнооооого.
  Ще сведа нета до минимум, но ще споделя почивката си.
  Лека нощ.
  Пътя от Варна до Бургас в неделя вечер си беше като каране градско ... коли, коли..
  Ад.
  Лека нощ.

  ОтговорИзтриване
 8. Daaaaaaa, takava e Maria! To4no takava! Riadko cvete i az ia obi4am! Denitsa

  ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

"Ако моженето беше равно на желанието -
критерият не би бил важен.
Върховното в езика е -
безсилието да изкаже."

Емили Дикинсън

Случайни публикации