четвъртък, юли 23, 2009

Държавата





"Ако някой презре и отхвърли предначертаната държавна система демократска република и състави партии за деспотско - тиранска или монархична система, то и такива ще се считат за неприятели на отечеството ни и ще се наказват със смърт."

Из "Нареда на работниците за освобождение на българския народ"



Още в древността са определени стълбовете на държавата: сила - финанси; справедливост - правосъдие; вътрешен ред - най-вече анти-корупционни мерки.

Питам Ви - какво крепи България!


Share/Bookmark

25 коментара:

  1. Сега, когато подписката е приключила, ВЕЧЕ ЗНАЕМ БРОЯ НА ЕКИПА НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ МАНИПУЛАТОР АНГЕЛ ПАЧЕВ В НЕТА - ТОЙ КАТО ТЕКСТЕР И ЕЛЕКТРОННИТЕ МУ СПЕЦИАЛИСТИ. Въпреки всичко Ангеле, БСП заедно с Доган, изхвърча от властта. Съвсем заслужено. Манипулацията не винаги е всесилна, както го показа и имитираната анкета на ника ти БЛАГА.

    ОтговорИзтриване
  2. Тъпа, по-тъпа, Любима Йорданова.

    Ангел Тачев Пачев

    ОтговорИзтриване
  3. Защо не смееш да си напишеш името, Анонимен? Ченгетата от ДС нямат имена. Нямат и снимки. Дейността им обаче ги разкрива. Пък и хората са достатъчно умни, за да знаят какво могат да очакват от манипулатор. Спомняш ли си, манипулаторе Ангел Пачев, негативната реклама на БСП, в която Борисов се превръща в Костов? Тя веднага роди рекламата-ирония, в която Станишев се превръща в Доган. Така е. На всяко действие има равно нему противодействие. Третият закон на Нютон действа и в обществото.

    Тъп си ти, че не проумя, че никовете ти са разкрити в "Свежо" и не случайно и Блага, и Ласомбра, и Ариел, и Тодор Шейтанов, и Бойко Стефанов, и д-р Уотсън=д-р Охболи=Мария Илиева=Шерлок Холмс и т.н. бяха забранени в социалната мрежа "Свежо". И хитлеристките ти маршове, и хитлеристките ти свастики. Защо не пуснеш нещо от любимата ти КГБ? Нищожество.

    ОтговорИзтриване
  4. Държавата, особено науката в България, има нужда от прочистване от офицерите на Държавна сигурност.Да си останат в миналото, те не могат да се приспособят към европейското настояще и бъдеще на България. Написаното важи особено за Ангел Тачев Пачев, който се води "учен" в Българската академия на науките, а работи като манипулатор на БСП в нета.

    ОтговорИзтриване
  5. Оооо,бабче!Как си бе?Пак обърка хапчетата май!Ангел Уотсън

    ОтговорИзтриване
  6. Пак съм си в Свежо!

    ОтговорИзтриване
  7. Доц. д-р Омразна Комунягова, за разлика от Вас, на която забраниха да коментирате в Свежо, моят акаунт никога не е бил забраняван, наказван и т.н.
    Напуснах социалната мрежа, защото Вие я овоняхте. Свежо смърди на Вас, а аз мразя бунищата и миризмата им.
    Не ме предизвиквайте да се върна. Няма да е във Ваша изгода.
    Бих могла да модерирам коментарите или да изтривам малоумните Ви изцепки. Предпочитам обаче всички да разберат що за стока сте. Така че - вихрете се на воля. Надявам се, работодателите Ви да прочетат Вашите коментари, и да прозрат истинската Ви същност.
    Госпожо, искрено Ви съветвам: Лекувайте се!

    ОтговорИзтриване
  8. Блага ,върни се и ще и 18+ ебем мамата!

    ОтговорИзтриване
  9. Блага,войната не е срещу бабишкерата!Тя е безгласна буква!

    ОтговорИзтриване
  10. Никой никога не я е взимал насериозно!

    ОтговорИзтриване
  11. Злобните "никове" на политическия манипулатор Ангел Пачев, които се изказват по-горе, са само никове, разбира се. Те не съществуват реално. Сега той използва други свои никове в "Свежо". Посочените не смеят да припарят там, а повечето вече ги няма никакви, защото са забранени. "Утсън" с 2-те букви "т" е друг, нов ник на манипулатора. Старият е забранен от администраторите на "Свежо" заради използване на вулгарна реч, каквато виждаме и тук.

    Колкото до т.нар. ми забрана, аз публикувам материали от виртуална академия за Европейския съюз в "Свежо". Започнах, когато можах, след политическите комуникационни кампания за двата вида избори, които направих. За разлика от манипулатора Ангел Пачев имам и друга работа. Не е обаче задача на манипулатора да определя кога какво ще правя. Работя при много строг режим, за да мога да наблюдавам и манипулацията на нета от офицерите на Държавна сигурност, обучени от БСП, когато беше БКП, най-вече в Москва по времето, когато все още имаше Съветски съюз.

    Бъдете здрави, никове на манипулатора Ангел Пачев! Забелязвам засилена тревожност, а тя е признак на стрес. ;-)

    ОтговорИзтриване
  12. Доц. д-р Омразна Комунягова,

    Така, така...:)))!Чудесно се справяте със собствената си дискредитация...
    Стресът Ви се отразява, липсата ма адекватно лечение - също.
    Продължавайте в този дух, и скоро няма да имате друга работа освен гоненето на вещици из Интернет.
    Успех!

    ОтговорИзтриване
  13. Хахахаха,когато ми доскучее чета Йорданова.

    ОтговорИзтриване
  14. "Работя при много строг ТЪМНИЧЕН режим, за да мога да наблюдавам и манипулацията на нета от офицерите на Държавна сигурност, обучени от БСП, когато беше БКП, най-вече в Москва по времето, когато все още имаше Съветски съюз."

    ОтговорИзтриване
  15. Никовете, чрез които пише манипулаторът-лингвист в нета Ангел Пачев, са забранени в социалната мрежа "Свежо" поради вулгарния език, който използва Пачев, както и заради невярната и опозоряваща личността информация. Той не може друго освен да лъже. Нали това е професията му - манипулатор? Няма Блага, Анонимен, Мария Илиева,д-р Уотсън. Има само един човек, който пише тук и името му е Ангел Пачев. Разбира се няма да посмее да публикува коментара ми, защото е страхливец. Всички офицери от ДС са страхливци като него. Манипулатор бил... Нали публикувах над 50 ника, които използва в нета? Хората знаят кой е.

    ОтговорИзтриване
  16. Ха-Ха-Ха!
    Госпожо, смешна сте. Просто спрете.
    Или поне си вземете хапчетата.

    ОтговорИзтриване
  17. Нека си мели,Блага.Забавна е сарицата.

    ОтговорИзтриване
  18. Компетентността на "сарицата" стана причина никовете на манипулатора Ангел Пачев, англицист-лингвист, никове, зад които се крие той, но написаното е само негов текст, да бъдат заличени от социалната мрежа "Свежо". Разкрих повече от 50 негови ника и му разбих системата на манипулатор. Сега няма да посмее да публикува коментара ми, защото е и страхливец. Крие името си, крие лика си и не смее да публикува снимката си. Така са ченгетата, а той е работил за Шесто управление на Държавна сигурност до разформироването му през 1990 г. като агент и секретен сътрудник.

    ОтговорИзтриване
  19. Госпожо,
    Нито един от коментарите Ви не е по темата.
    Колкото до малоумните Ви обвинения, явно сте на принципа, че една лъжа, повторена достатъчно пъти, се превръща в истина. Да, ама Не!
    Стотици хиляди потребители на българската мрежа видяха копието на личната ми карта, Само за Вас, поради специфичното Ви психическо състояние, това не е доказателство че съществувам.
    Не се притеснявайте, няма да модерирам коментарите Ви. Искрено се надявам да продължите в същия дух и да ми предоставите достатъчно материал за съдебно производство и повод за лична среща. Администраторите на Свежо Ви помогнаха веднъж, като изтриха темите и коментарите които Ви вкарваха директно в съдебната зала. Тук те нямат правомощие. Фактът, че моя акаунт не е заличен от Свежо, също ще ми послужи за доказателство.
    Затова, не само се надявам, а Ви умолявам!, продължавайте да ме нападате, обиждате и обвинявате безпричинно!

    ОтговорИзтриване
  20. Никът Блага не може да съди никого, защото не е нито физическо нито юридическо лице. Има само закани, заплахи, но никакви реални действия. Така се имитира активност.

    Колкото до темата обръщението към мене доц. д-р Омразна Комунягова едва ли е по темата.

    Никът Блага, както и всички никове, които се изказват тук, е на политическия манипулатор в нета ст.н.с. д-р Ангел Пачев англицист-лингвист, който се води учен в институт на Българската академия на науките. Колкото и да вилнее, след като бъдат публикувани досиетата на учените в БАН, ще му се наложи да изгуби още една заплата, която получава от БАН в качеството си на офицер от ДС.

    ОтговорИзтриване
  21. Нашата интеУектуалка явно е мазохист - ти я плюваш, на нея хубаво и става. Кажи бе, Любима, що за нахалство и безочие трябва да има човек (човек ли казах?!), след като никой от нийде те не ще в Нет-а, да се появиш пак и да дуднеш същото. Изобщо, мислиш ли какво пишеш или бичиш хонорар.

    Ангел Тачев Пачев

    ОтговорИзтриване
  22. Я гледай какво става тука.Дойдох да питам защо я няма последната пуликация на Блага и какво да видя.Плевелите са долудели нов филм!Ми сега като искарат тия "плесиета" ще има достатъчно пари за пестициди от Америка.Щото плевелите вече са свикнали с европейските!

    ОтговорИзтриване
  23. Блогът е частна собственост. Да си припомним основното правило:


    Коментира се по темата. Не се коментира автор на постинг или собствениците на блога. Подобни коментари ще бъдат модерирани

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

"Ако моженето беше равно на желанието -
критерият не би бил важен.
Върховното в езика е -
безсилието да изкаже."

Емили Дикинсън

Случайни публикации