петък, май 15, 2009

Не съм ничий ник, не съм поредната фикция в ума на Л.Й. Декларирам, че съществувам!




Това е копие от личната ми карта.
Точно нея ще представя при подаването на иск
срещу манипулаторката на публичното пространство -
доц. Любима Йорданова.
Терорът срещу личността ми е документиран в социалната мрежа "Svejo".

Свалям копието. Който видял, видял ;)


Share/Bookmark

11 коментара:

  1. ти все пак махни копието на личната си карта като начало.

    достатъчна е декларацията (иначе не съм запозната с въпроса).

    поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. По-добре, че не си запозната...Ужас някакъв. А копието ще го махна след час, два.

    ОтговорИзтриване
  3. На твое място не бих си пускал личната карта току-така. Пък и ти си си фикция... онзи ден с Тодор като говорихме за Корел и Фотошоп, си решила да фалшифицираш лична карта :)

    Това обаче е интересна тема за кратък разказ -- човек, който до такава степен е объркан, че престава да е убеден дори в собственото си съществуване.

    ОтговорИзтриване
  4. И още нещо... на тази снимка не бих ти дал гдините по никакъв начин. Даже ако те видя на улицата, сигурно ще тръгна след теб :)

    ОтговорИзтриване
  5. Терор срещу личността...звучи доста силно. Може ли линк ?

    ОтговорИзтриване
  6. Тази жена има психически проблеми, не се стресирай, четох и статията, трудно е да уловиш някаква последователност - говори като добрите хорица, живеещи в едни места, охранявани от други хора в бели пристилки :) и да, скриий картата, опасно е въпреки, че си прикрила някои цифри-много е вероятно да се събудиш някой ден с кредит от няколкостотин хиляди

    ОтговорИзтриване
  7. Я, ние сме били набори! Радвам се. И - по-спокойно. Не си струва нервите.

    ОтговорИзтриване
  8. Здр. Ами не знам, дали тази жена има психически проблеми. Но ако има, то проблемът е наистина много сериозен. Ако няма, то много сериозно се гаврят с нас и с желанието ни да се забавляваме, ползвайки услугите на този сайт. Аз ще видя, дали ще ми отговори смислено, но много ме съмнява... все пак се надявам, да напише поне едно разумно нещо, та да започнем дискусия от някъде.

    ОтговорИзтриване
  9. Ей ,ама това звучи доста сериозно.И аз искам линк да видя за какво става дума.Тази е за линчуване ,ако се представя за теб!
    Потресена съм!

    ОтговорИзтриване
  10. Каквото и да предприемеш аз те подкрепям, понеже и аз съм в списъка с двойници на Ангел Пачев, а съм съвсем сигурна, че не съм мъж, дори мислех да избъзикам гинеколога да ми издаде едно писмено удостоверение, че не съм мъж и да го пусна в нета, но ти ме изпревари с личната карта.

    п.п. Може би тази "Любима" цели точно сваляне на анонимността на хората в нета, особено на по-мислещите и по-непримиримите.

    ОтговорИзтриване
  11. Диди, недей, моля те. Не търси смисъл, логика и цел в действията на тази жена. Такива просто няма, а ти рискуваш да изпушиш като мокра пиратка в търсенето им. И все пак не виждам защо се засягате толкова и превръщате бълнуванията на една жизофреничка в такъв проблем.

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

"Ако моженето беше равно на желанието -
критерият не би бил важен.
Върховното в езика е -
безсилието да изкаже."

Емили Дикинсън

Случайни публикации