понеделник, октомври 12, 2009

Кой се страхува от Уотсън!







Някои хора не пропускат нито една възможност да издават присъди. Все едно самият живот е на подсъдимата скамейка. Непрекъснато.
       Най-интересната особеност на човешката преценка е, че хората дори не използват обективна мярка, която да обоснове присъдите им. На базата предимно на собствения си опит, собствените си идеи, собствената си “история” те съдят за другите.
Изобщо не им хрумва, разбира се, че е възможно тъкмо тяхното преживяване, техните идеи, тяхната “история” да е малко изопачена. 
Най много се дразнят от тези, които искрено се забавляват и винаги, ама винаги се стараят да им се стъжни. Защото как така на някой ще му е весело! Задължително трябва да му скапем настроението и ако пък можем да му отнемем правата да се забавлява - от това по-хубаво няма.
Та затова d_r_watttson - Мария Илиева е постоянно на "подсъдимата скамейка". Защото умее да се забавлява, забавлява приятелите си, защото е РАЗЛИЧНА!
Днес, преди час, и отнеха правото да коментира. "Свежо" умее да запушва усти, само че в 99% от случаите неправилните!
Различието в Свежо не се поощрява, независимо, че това би трябвало да е правило Nо1 за такъв вид сайт. Безличните, послушните, с една дума - наведените са толерирани. 
Само че Уотсън - Мария не е от тях! 
И никога няма да бъде!




Share/Bookmark

13 коментара:

  1. Док, малко пресилваш нещата. Кога нещо е ставало без причина?!

    ОтговорИзтриване
  2. Ган, публикацията е моя. Нищо не пресилвам. бойко Стефанов е мъжкият вариант на известна нам дама.
    Чудя се, когато веднъж беше захапал мен, писна ми и си легнах, оставих го да си говори сам, но дъщеря ми видя и се вбеси, и му писа в прав текст да го духа, защо не ме блокирахте?! Тогава можеше? Сега не може? Или дъщеря ми е била права?

    ОтговорИзтриване
  3. Яяяя,тук мога да пиша! От няколко дена подавам сигнал срещу обидите на Бойко Стефанов срещу мен,вярвайте ми бях ужасно тъпрелива, но нямаше навременно действие! Аз да търпя ли??? Бойко Стефанов е ИДИОТ! Мария

    ОтговорИзтриване
  4. Пиши си на воля :) Само идиотите модерират коментарите. Освен, ако не се касае за очевАден спам. Така мисля аз.

    ОтговорИзтриване
  5. Всеки има свое мнение :) Аз споделям донякъде твоето :)

    ОтговорИзтриване
  6. Ган, не ми отговори на предишния коментар. Май...

    ОтговорИзтриване
  7. Коментарът към другото е повече от ясен - пращаш на познатия мейл това, което считаш за нередно, следва проверка и се вземат мерки ако се налага.

    ОтговорИзтриване
  8. Ган, Благодаря! За бързата реакция!

    ОтговорИзтриване
  9. Блага,не разбирам в крайна сметка,защо толкова много внимание на някой или някоя,който търси среда за лекуване на комплекси.Нали се сещаш за най-голямата радост на "обратния" футболист-да изпусне сто процентова възможност и сто хиляди зрители в един глас да кажат:"Да та .ба в ..за!"Едно такова "задължително" внимание ми напомня на първолак пред начална възпитателка.Ако за някой,тази професия е висша цел в живота,то като ви чета,теб,Док и колко още други-ами съвсем не приличате на първолаци.И що трябва да подхранвате самочувствието на госпожите-възпитателки......

    ОтговорИзтриване
  10. Начев, не ми е ясно, като не разбираш мотива, защо пишеш коментар. Никога не съм търсила "задължително" внимание". Ако беше така, щях да продължа да публикувам в "Свежо". Там, колкото и смешно да звучи,(на мен също), си бях извоювала правото на задължително внимание, защото са дебили. Тук всеки чете това, което му хареса. Като не му хареса няколко пъти и спира да посещава блога. А за "възпитателите" ми пука най-малко.

    ОтговорИзтриване
  11. Имах предвид отделянето на внимание на публикации в стил "Б.Стефанов",ама нейсе-нещо не се разбрахме.

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

"Ако моженето беше равно на желанието -
критерият не би бил важен.
Върховното в езика е -
безсилието да изкаже."

Емили Дикинсън

Случайни публикации